hitchcock.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ingmar Bergman filmografi og dvd-guide

Her er en omfattende filmografi samt en oversigt over samtlige dvd- og blu-ray-udgivelser af Ingmar Bergman. Der findes selvfølgelig flere udgivelser end de nævnte, men for overskuelighedens skyld har jeg valgt at begrænse mig lidt. Men skulle I kende til væsentlige mangler på listen, er I velkomme til at kommentere på det, så skal jeg nok opdatere oversigten efterhånden.

Last Updated ( Wednesday, 03 November 2010 08:08 ) Read more...
 

Les âmes câlines (2001)

Uhøjtidelig fransk romantisk komedie, som selv om den forekommer noget pjattet med nogle ret overdrevne forviklinger, alligevel imponerer med en charmerende friskhed og sexet attitude. Herlige Paris-locations og attraktive skuespillere gør det til en af de bedre romantiske komedier, jeg har set!

Read more...
 

Alice in den Städten (1974) - aka Alice in the Cities

Alice in den Städten var Wim Wenders' første road-movie. Det er en arthouse-indie om en voksen mand, Phil, som sammen med den fremmede 8-9 årige Alice kører i bil gennem Tyskland for at finde pigens mormor, after at moderen er forsvundet. En usædvanlig film, rørende, hypnotisk.

Last Updated ( Tuesday, 02 March 2010 09:37 ) Read more...
 

L'été en pente douce (1987)

Herlig lille perle om et par som flytter på landet for at overtage en kro, men som ikke bydes velkommen af lokalbefolkningen. Filmen har stærke mindelser om både Straw Dogs og Sergio Leones Westerns, men er holdt i en mere absurd-humoristisk tone. Dejligt skuespil, lækre billeder!

Read more...
 
More Articles...
Page 4 of 6