hitchcock.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

The Fifth Element (1997) - tysk blu-ray

Luc Bessons sci-fi film Det femte element er efterhånden kommet i en del forskellige blu-ray udgivelser. Den første amerikanske udgivelse var elendig, men siden kom der en remasteret amerikansk udgivelse, som var helt fin. Siden er der også kommet en dansk udgivelse, samt denne tyske, som er den mest omfangsrige med hensyn til bonusmateriale. Update: Jeg har nu også tilføjet screencaptures fra den danske blu-ray!

Last Updated ( Friday, 16 July 2010 06:50 ) Read more...
 

Ginevra (1992)

Nu har jeg kastet mig over en rigtig sjældenhed, som desværre aldrig er udkommet på video: Den 2½ time lange tyske artfilm Ginevra med den svenske skuespillerinde Amanda Ooms i en stor hovedrolle. Billedmæssigt er filmen en udsøgt oplevelse! Instruktøren er i øvrigt finsk, og sproget fransk.

Last Updated ( Sunday, 06 June 2010 08:13 ) Read more...
 

Rebecca (1940)

Med Rebecca fik Hitchcock skabt en fremragende film med gotiske interiører, lækker filmmusik, fabelagtige skuespilpræstationer og ikke mindst flot foto med elegante kamerature og stemningsfuld lyssætning. Den følgende artikel er ikke en anmeldelse, men snarere en gennemgang af en række forhold ved filmen. Advarsel til dem, der ikke har set filmen: Der vil være en del spoilers!

 

Last Updated ( Friday, 26 March 2010 12:43 ) Read more...
 

Fassbinder filmografi og dvd-guide

Her er en filmografi samt en forholdsvis udførlig, men dog langt fra fuldstændig oversigt over dvd-udgivelser af Rainer Werner Fassbinders film og tv-produktioner. Der findes selvfølgelig flere udgivelser end de nævnte, men for overskuelighedens skyld har jeg valgt at begrænse mig en smule. Skulle I kende til væsentlige mangler på listen, er I selvfølgelig velkomme til at kommentere på det, så skal jeg nok opdatere oversigten løbende...

Last Updated ( Monday, 31 October 2011 05:07 ) Read more...
 
More Articles...
Page 3 of 6